ONZE RELATIES
Tot onze klanten mogen we onder andere onderstaande bedrijven rekenen. Kenmerkend voor onze klanten is dat zij al geruime tijd klant bij ons zijn. Een aantal zelfs meer dan 40 jaar. Zonder de jarenlang door ons geleverde productkwaliteit was dat niet gelukt. Het is echter ook de manier waarop wij met onze klanten samenwerken die borgt dat onze klantrelaties duurzaam zijn: we luisteren graag naar uw wensen, staan open voor vernieuwing, en doen in alle redelijkheid zaken onder het motto: leven en laten leven.

Wagyu-Farm
Voor de Wagyu-Farm van Jan Slangen maken wij de bresaola. Wagyu runderen worden ook wel "Koeien van de Keizer" genoemd. Het vlees verlaagt het cholesterolgehalte en voorkomt dat aders dichtslibben. Het verlaagt de kans op kanker en is daarnaast ontzettend mals en heeft een speciale smaak. Dit zijn de redenen dat veel toprestaurants en topkoks het vlees verwerken tot een gerecht en serveren.

Heydehoeve
Heerlijk varkensvlees uit een eerlijke stal. Eerlijk is Heerlijk! Heyde Hoeve is een coöperatie van boeren met respect voor dierenwelzijn. De producten van de Heyde Hoeve hebben een gegarandeerde Nederlandse herkomst met de smaak van "vrüger".Van Poortvliet Geleen - sinds 1959
Het familiebedrijf Van Poortvliet is sinds 1959 een begrip op het gebied van vleeswaren, salades en delicatessen. Zij leveren een totaal pakket van specialiteiten en streven ernaar de markt op maat te bedienen.

Bij Van Poortvliet bent u aan het juiste adres voor de lekkerste producten, unieke concepten en inzicht in de markt. Zij bieden een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding van de totale dienstverlening en hebben versadviseurs die kennis en ervaring hebben van "vers" in de breedste zin van het woord.

VAV-groep
De VAV-groep bestaat uit diverse versgroothandels. Zij bieden een breed en diep assortiment versproducten met een hoogwaardige service. Naast de versproducten leveren zij verpakkingsmaterialen en andere nonfood-artikelen gericht op de versmarkt. De VAV-groep is een meedenk partner die klantgericht, marktgericht, professioneel, eerlijk en loyaal is.

La Sonnerie
Hotel Restaurant la Sonnerie heeft haar naam te danken aan de klokkentoren (klokgelui is 'sonnerie' in het Frans) én de ligging in het hart van Son.


Naast een traditionele relatie van klant en leverancier staan wij open voor alternatieve vormen van samenwerking. Ter illustratie: met een aantal van onze klanten hebben wij inmiddels een verdergaande samenwerking ontwikkeld:

Van Eeuwijk: uniek product
Pasega ham – Van Eeuwijk Nieuw in Nederland e.o. PASéGA-HAM, iets aparts. dit is een zeer magere rauweham en het lijkt wel of het de fijne smaak van Parmaham, Serranoham en Gandaham heeft.Streekselecties / Agro & Co
Consumenten verlangen steeds nadrukkelijker naar een eerlijk product. Real food is voedsel wat beter is voor de mens, voor de omgeving en voor de producent. Met Streekselecties hebben wij de Woudham voor Spar-uit-de-Streek ontwikkeld. Trends zijn: natuur, authenticiteit, smaak, kwaliteit, voeding als lifestyle, streekproducten, beleving en biologisch. Dit schept ruimte voor onderscheidende producten en specialiteiten.

Livar
Van het Livar Kloostervarken worden diverse vleesproducten gemaakt. Wij bewerken Livar gerookt spek, Livar Lardo en Livar Pancetta.Maatschappelijk ondernemen
Uiteraard willen we maatschappelijk ook ons steentje bijdragen. Wij geven daarom regelmatig rauwe ham aan de voedselbank. “De voedselbank dragen wij een warm hart toe, omdat ze gewoon goed werk verrichten.”Wij zijn een SVO erkend leerbedrijf en geven mbo- leerlingen de mogelijkheid een stuk praktijkervaring op te doen aan het begin van hun loopbaan. Klik hier om ons Certificaat te downloadenRegio Product
Op de website www.regioproduct.nl vind u alle streekproducten onder één dak. Een aantal kernwaarden vormen het fundament. Oorspronkelijk, van eigen bodem, duurzaam, vriendelijk, en zinnenprikkelend. Maar vooral: gezond en lekker eten om van te genieten.

Vleesrokerij & zouterij Ad Reinders, Jericholaan 22, 5625 TH Eindhoven, Nederland,
T +31 (40) 24 25 947, F +31(40) 24 82 754 E
info@vleesrokerij.nl, Kvk 17018389